Cabinet biorezonanta MEGLIO
Cabinete Biorezonanta

Cabinet biorezonanta MEGLIOJudet/Oras: Timis
Localitate/Zona: Timisoara

Descriere cabinet biorezonanta:


Biorezonanta (Metatron 4025 Methapatie GR Hunter Modelul model custom, care are sistem laser exterior mobil (se deplaseaza cu servomotoare pentru scanare)
Detoxifiere (renovati Cleanse v produal  productie SUA)
Scanare electorfiziologica (SCIO, productie SUA)
Metoda Paul Schmidt (Raycomb PS 100 Polar)
Folosim si alte aparate  de scanare interstitiala, aparate RIFE care pot efectua si alte tratamente speciale cu US, AS, UF, RIFE, Zapper, ETC.
IN CURAND Vom avea singurul aparat de biorezonanta magnetica, care va scana cu trei lasere linie, spatial, Real Time 3D, asemanator cu un Computer Tomograf, Scaner vertical, Pacientul sta in picioare 90 sec. Acest aparat poate lucra la tratamente ca si aparatul de radioterapie, dar fara efecte adverse. Deplasand razele la inaltimea dorita cu servomotoare, poate actiona la reechilibrare cu precizie foarte mare, spatial pe coordonatele organului.

Diagnostic, Analize, Tratament

Prin explorarea intregului organism cu unicul Scaner de Biorezonanta dotat cu Laser 3D, Frecventa 4.9GHz, sistem de ultima generatie, Neinvaziv, Neiradiant, Nedureros, Simplu. Vei afla starea sanatatii tale! Apoi iti vei trata din timp problemele eficient!

Consultatia cu investigarea (scanarea) completa, eliberarea rezultatelor si a indicatiilor terapeutice, explicatii, prescrierea medicamentelor, a regimului alimentar, etc. pretul  total 200 lei
Reduceri pentru copii si studenti la investigatie        .
Detoxifierea si tratamentele cu alte aparate - pretul sedintei 50 lei

Depistam afectiunile existente si pe cele care nu se manifesta clinic, de asemenea predispozitia spre anumite boli si cauza din care au aparut.
Investigatia include scanarea fiecarui organ si sistem in parte: cardiovascular, pulmonar, renal, reproducator, cerebral, osos, endocrin.
Detecteaza alergeni, virusuri, paraziti, bacterii, fungi, carente minerale.
Testeaza estimativ sangele si urina  fara prelevare de probe biologice.
Investigatia se poate face la orice varsta, inclusiv la copii si este neinvaziva, nedureroasa, neiradianta, fara efecte secundare.
Nu necesita introducerea in tuburi, nu creeaza claustrofobie sau alte senzatii neplacute. Pacientul nu este intepat, nu trebuie dezbracat, nu  necesita pregatiri speciale. Pacientului nu i se ataseaza  fire,  electrozi.
Aparatura afiseaza pe monitoare imaginile organelor investigate, diagnosticele pentru fiecare organ in parte si graficele bolilor cu coeficientii aferenti care indica gradul de instalare al bolilor respective. Aparatura, dupa scanare recomanda medicamente alopate sau naturiste si testeaza compatibilitatea  medicamentelor cu pacientul.
Diagnosticul, indicatiile terapeutice, tratamentul prin biorezonanta  analiza comparativa,  sunt  avizate, recomandate  de medicul specialist
Fiecare pacient in functie de problemele de sanatate primeste individualizat, recomandari de medicamente, regim, explicatii si altele.     
NU utilizam doar un aparat si un laptop.Aparatura  ultraperformanta, ultima generatie, utilizeaza 3 computere, 5 monitoare, unitati laser, unitati comanda magnetica, unitati comanda laser, unitati testare, imprimante, alte periferice.  Soft-ul complet in limba romana, de asemenea si diagnosticele, explicatiile si  alte  indicatii          .
Unicul aparat de Biorezonanta din Timisoara care utilizeaza Laser Real Time 3D pt. tratamente  si poate produce remedii personalizate.  Locatia ecranata, protejata de influente electromagnetice externe, de emisia antenelor de  telefonie mobila, radio, tv, astfel precizia este de 90-98% la diagnosticul pt. organe si 85-95% pt. microscanari      .
Tratamente cu Metaterapie Laser, US, RIFE, AS,  Detoxifiere si altele.
Tratamentele care sunt complementare, se fac si pentru boli grave.
Tratamentele actioneaza si pe cauzele bolilor nu doar pe efecte.
Pretul sedintei de tratament este 50 lei, indiferent de durata sau numarul de organe tratate si  daca se folosesc mai multe metode concomitent.

Un control este util si persoanelor care se stiu sanatoase!
Este mai usor sa previi imbolnavirea decat sa tratezi boala!
Formular contact online


Nume:


Adresa e-mail:


Telefon:


Mesaj:Contact
Articole
SEO