Cabinet Biorezonanta Dr. Nila Alexandra
Cabinete Biorezonanta

Cabinet Biorezonanta Dr. Nila Alexandra



Judet/Oras: Vrancea
Localitate/Zona:

Descriere cabinet biorezonanta:

SCIO reprezintă un dispozitiv performant de analiză și tratament pe principiul rezonanței electrofiziologice. Prin intermediul a 12 electrzi aflați în contact cu pacientul, se transmit stimuli electrici subliminali, nesesizabili. În funcție de rezonanța pacientului, se obțin răspunsuri.
Problemele de sănătate apar inițial în câmpul energetic, apoi în plan fizic; SCIO cercetează corpul electric, astfel încât știe mai mult despre pacient decât conștientizează acesta la un moment dat. Acest aparat oferă prediagnostice, orientări asupra stării întregului organism, alegând automat remedii individualizate după prioritățile fiecăruia.
SCIO este un ajutor în depistarea cât mai precoce a unor disfuncții și a factorilor cauzali în condițiile în care medicina alopată se adresează de obicei simptomelor.
Este aprobat de Ministerul Sănătății, fiind neinvaziv și lipsit de efecte secundare; este contraindicat purtătorilor de stimulator cardiac și celor cu comițialitate incorect tratată.
SCIO ofera informații referitoare la:
-necesitățile de bază ale organismului: oxigenare, hidratare, factori nutritivi (vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, acizi grași nesaturați), refacerea prin somn, relaxare fizică și mentală;
-factorii de stres: emoțional, psiho-social, traumatic, geopatic, chimic;
-organele interne, glande endocrine, sisteme enzimatice, metabolism glucidic, lipidic, proteic, echilibrul acido-bazic, vitalitate celulară;
-compatibilitatea pacientului cu produsele naturale sau medicamente;
-imunitate-umorală, celulară, reacții autoimune;
-alergii - sensibilități, intoleranțe;
-posibilitatea activării unor patogeni: viruși, bacterii, fungi, paraziți;
-blocaje energetice (meridiane, chakre);
-energii negative (radiații, câmp electromagnetic, unde geopatogene);
-factori ereditari;
-echilibrul neuro-endocrin, neurotransmițători;
-toxine de diferite origini;
-riscul degenerativ;
-incompatibilități cu materiale stomatologice;
În anumite situații este indicată efectuarea unor examene medicale specializate sau de laborator.
SCIO poate fi folosit cu succes și în scop terapeutic.
Se recomandă informații referitoare la schimbările necesare în modul de viață, împreună cu cele mai potrivite remedii pentru a păstra sau îmbunătăți starea de sănătate. Testarea stării de sănătate și terapiile prin biorezonanță cu dispozitivul SCIO sunt efectuate de persoane care au obținut competența Internațional License Quantum Biofeedback Practitioner, eliberată de Internațional Medical University of Natural Education.




Formular contact online


Nume:


Adresa e-mail:


Telefon:


Mesaj:



Contact
Articole
SEO